Nieuwsbrief
 

Verkoop


Vanaf 1965 is C.A.M. Bond reeds actief in de makelaardij in Volendam e.o. J.C.H. Bond is na zijn indiensttreding in 1996 begonnen met zijn opleiding tot makelaar/taxateur o.g. en heeft zijn theoriediploma gehaald in 1999. Door de reeds jarenlange ervaring, en het op de voet volgen van de marktontwikkelingen, weten wij als geen ander de waarde van uw woning.
 
Zodra wij uw woning in de verkoop hebben gekregen lichten wij collega-makelaars in over uw woning. Tevens plaatsen wij uw woning in onze etalage en op onze internetpagina. Ook benaderen wij relaties uit ons klantenbestand waarvan wij weten dat zij een dergelijk woonhuis zoeken. U ziet, volop verkoopkansen!

Aankoop


Als u een woonhuis zoekt kunt u bij ons een zoekopdracht plaatsen. Het is voor die aankoop natuurlijk raadzaam een deskundige in de arm te nemen, J. Bond Makelaars- & Assurantiekantoor heeft die deskundigheid in huis en staat u bij in deze complexe zaak. Er zijn namelijk veel moeilijkheden waar u als koper niets vanaf weet en die bij het kopen van een huis op uw pad kunnen komen. Schakel daarom bij zowel aan- als verkoop een makelaar in.

Huur/Verhuur


Wilt u een woning/bedrijfspand huren/verhuren? Neem contact met ons op! Wij zijn op de hoogte van de huurmarkt en weten daarom hoeveel huur u kunt vragen voor uw woning/bedrijfspand.

Waarde-indicatie


Bent u van plan uw woning/bedrijfspand te gaan verkopen? Vraag ons eerst om een gratis waarde-indicatie, zodat u niet voor onplezierige verrassingen komt te staan.

Begeleiding


Als u J. Bond Makelaars- & Assurantiekantoor inschakelt bij de aan- en/of verkoop van uw woning/bedrijfspand, zullen wij u van het begin tot het eind volledig begeleiden. Bezichtigingen, voorlopige koopcontracten, huurcontracten, notaris etc, alles wordt door ons geregeld. Daar persoonlijkheid hoog bij ons in het vaandel staat zullen wij u natuurlijk volledig van alle ontwikkelingen op de hoogte houden.
 
Reageer hier voor informatie of vrijblijvende afspraak.
Home  |  Email  |  Contact  | 

    

  

 

 

 

 Volendam

 

 

Schoolstraat 2

 

 

 Volendam

   

Heerenbreeckplein 2